Magazine online - doilei.ro | Pagina principala

Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a acestui site (www.doilei.ro).

Desi toate magazinele online prezentate in acest site sunt verificate in prealabil, proprietarii site-ului www.doilei.ro nu sunt responsabili pentru eventualele inadvertente intre informatiile sau ofertele actuale ale magazinelor online si cele existente in momentul publicarii articolelor, inclusiv legate de costurile de livrare sau disponibilitatea produselor din site-urile prezentate pe teritoriul Romaniei.

In momentul in care accesati un site prezentat pe www.doilei.ro, va rugam sa luati in considerare faptul ca acel site este operat complet independent fata de www.doilei.ro, iar proprietarii www.doilei.ro nu au legaturi directe cu proprietarii sau operatorii acelui site sau control asupra continutului respectiv. De aceea va rugam sa verificati personal termenii si conditiile de utilizare a acelui site (magazin online), modalitatile si costurile de plata si livrare, credibilitatea vanzatorului sau a companiei ce opereaza magazinul online, calitatea produselor sau disponibilitatea produsului in teritoriul unde doriti primirea comenzii. De asemenea, verificati intotdeauna ca in momentul introducerii detaliilor de plata (numarul cardului de credit, nume sau adresa), in bara de adresa a browserului folosit, adresa site-ului sa inceapa cu caracterele https://

Internet Explorer

https secure internet explorer Termeni si conditii

Mozilla Firefox

https secure firefox Termeni si conditii

Utilizarea acestui site (www.doilei.ro) se face in totalitate pe contul dumneavoastra, proprietarii acestui website nefiind raspunzatori pentru orice fel de daune, directe sau indirecte, de orice natura, ce ar putea fi rezultatul utilizarii acestui site. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru nici o dauna ce poate aparea in urma utilizarii acestui site sau accesarii legaturilor web prezente in acest site, inclusiv, dar nu limitat la: orice tip de pierderi financiare, dispute intre vanzatori si cumparatori, schimbarea conditiilor sau costurilor de vanzare ale site-urilor prezentate sau pierderi de date.

Informatiile prezentate pe acest site pot contine inadvertente de natura tehnica sau greseli de tipar. Informatia din site poate fi modificata sau adusa la zi fara notificare prealabila.

Serviciul de tip newsletter (magazine prin email) este operat cu ajutorul Feedburner, Inc., iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu. Toate operatiunile sunt conforme cu legea 365/2002, cu modificarile aduse prin legea 121/2006.

Toate informatiile din acest site sunt proprietatea www.doilei.ro, distribuite sub licenta Creative Commons, Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported.

Daca nu sunteti de acord cu regulile de utilizare a acestui site, va rugam sa nu luati in considerare sau sa folositi in nici un mod servicile sau informatiile prezentate in acest site. Ne puteti semnala orice informatie gresita, de orice tip, prezenta in acest site, folosind formularul de contact din site sau formularul de comentarii prezent la sfarsitul fiecarui articol.

Va multumim,
Echipa www.doilei.ro

Theme ported by Kaushal Sheth designed by Arcsin