Magazine online - doilei.ro | Pagina principala

Ochelari, optica: optical4less.comDoar pentru ochelaristi

f7dca29ce0ff7080ddbb217f9ed51bc7 Ochelari, optica: optical4less.com

Ochelarii nu sint chiar in topul celor mai populare produse comandate pe internet, cu toate ca ar trebui, avand in vedere preturile incredibil de ridicate din magazinele traditionale. Optical4less.com este un magazin online de optica situat in Hong Kong – adica exact in locul de unde vin marea majoritate a ramelor si lentilelor, cu o larga varietate de rame si lentile mereu pe stoc.

Atit timp cat ai reteta la indemana, vechea pereche de ochelari si o rigla pentru masurarea dimensiunilor (vechii rame de ochelari), nimic nu poate fi mai simplu.

Oferta este mai mult decat bogata, existe multiple tipuri de rame: din aliaj, plastic, titan; fara cadru, fara balamale sau din aliaj care se poate indoi si revine la forma initiala. Pentru lentile exista optiuni multiple de tip (inclusiv cele progresive care inlocuiesc traditionala lentila cu “pastila”), strat de protectie sau culoare. Aveti posibilitatea sa alegeti rame cu lentile de soare de tip clip-on sau atasabile magnetic, lentile de soare polarizate sau chiar ochelari de soare sport cu lentile de vedere atasabile.

Si, cel mai important, calitatea si acuratetea lentilelor este foarte buna si garantata de producatori prin inlocuire in cazul oricarei nemultumiri. Nu exista taxe de transport, iar ca bonus, pachetele sint marcate cu inscriptia Cadou – valoare 5 USD pentru a evita orice taxa vamala platibila la Posta Romana.
Recomandat!

taxe vamale zero Ochelari, optica: optical4less.comLimba: Engleza
Cost livrare: gratis
Accepta: credit card, PayPal
Tara: Hong Kong
Link: www.optical4less.com

Lentile de contact: justlenses.comNumai si numai lentile de contact

justlensescom Lentile de contact: justlenses.com

Un magazin specializat numai pe lentile de contact, la JustLenses.com  Lentile de contact: justlenses.comvei gasi mai mult ca sigur lentilele de contact cu care esti deja obisnuit sau brandul pe care vrei sa il incerci. Lentile de contact de la cei mai cunoscuti producatori: Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson sau Cooper Vision, inclusiv cele mai populare tipuri de lentile (de exemplu Acuvue) –  zilnice, saptaminale, lunare sau colorate, plus solutii de curatat si accesorii.

Limba: Engleza
Cost livrare: 20 $ + 6% din valoarea comenzii
Accepta: credit card
Tara: SUA
Link: www.justlenses.com  Lentile de contact: justlenses.com

Ochelari: zennioptical.com


Ochelari la preturi incredibile

dff9f8624f26bc967c64ee4c95bf2e04 Ochelari: zennioptical.com

Unul din magazinele care a pornit o mini revolutie pe net atunci cind un blogger a descoperit ca preturile la ochelari din magazine sint foarte mult umflate. Concluzia e ca poti cumpara ochelari cu rama din titan, fara balamale, anti indoire si cu lentila prinsa in surub la aproximativ 45$.  Cu tot cu lentile (de vedere) cu strat de protectie si antireflex. Bineinteles ca oferta contine mii de modele de rame si lentile, cu preturi incepind de la 8$.

Ramele sint facute in Hong Kong, de calitate aproape identica cu cea a ramelor de firma – iar pentru informatii complete si comparatii intre diverse magazine vizitati blogul Glassy Eyes .

Limba: Engleza
Cost livrare: 9 €
Accepta: credit card
Tara: USA
Link: www.zennioptical.com 
Extra:
Magazinul livreaza in Romania, cu toate ca nu e specificat pe site.

Sanatate: stemorganics.com


Produse organice pentru ingrijire personala

stemorganicscom Sanatate: stemorganics.com

Un magazin cu totul deosebit si putin cunoscut, Stem Organics vinde o linie proprie de produse cosmetice organice, naturale, pentru ingrijirea pielii cu continut natural de peste 70%. Gama contine produse pentru curatare, improspatare si hidratare.

Limba: Engleza
Cost livrare: 18 $, gratis pentru comenzi de peste 100$
Accepta: credit card
Tara: Australia
Link: www.stemorganics.com 

Pagina 1 din 212