Magazine online - doilei.ro | Pagina principala

Carti, muzica, film: amazon.co.ukAmazonul trece prin Anglia

24c2b7e59d763ec047e94b573dac7c88 Carti, muzica, film: amazon.co.uk

Amazon.co.ukaccba0b69f352b4c9440f05891b015c5 Carti, muzica, film: amazon.co.uk (sau .com, dar timpul de livrare este mai scurt din Anglia) ar trebui in mod normal sa fie pe locul intii in listele oricarui director de magazine online. Din pacate singurele produse care pot fi livrate in Romania sunt cartile, DVD-urile si CD-urile audio. Nu jocuri, nu electronice ieftine, nici macar software din pacate.

In schimb aveti de unde alege: citeva mii de carti frumos aranjate pe categorii, cu liste de best seller-uriaccba0b69f352b4c9440f05891b015c5 Carti, muzica, film: amazon.co.uk actualizate in fiecare ora si discounturi de pina la 70% aplicate la citeva sute de titluri. Fiind cel mai mare magazin online din lume, modalitatile de navigare si cautare sint extrem de eficiente, fiind incredibil de usor sa gasesti produse asemanatoare cu cel cautat, sa vezi citeva pagini sau chiar sa cauti in continutul cartilor.

DVD-urile si CD-urile sint prezente tot cu zecile de mii, cu trailere pentru aproape toate filmele si preview-uri audio pentru CD-uri. Recomandat!taxe vamale zero Carti, muzica, film: amazon.co.uk

Limba: Engleza
Cost livrare:
in functie de pachet, detalii aici
Accepta:
credit card
Tara:
Anglia
Link:
www.amazon.co.uk


Licitatii, Mall: eBay.itCel mai mare site de licitatii si cumparaturi din lume

0b4050e79a2e757bc8d98a42acd87042 Licitatii, Mall: eBay.it

eBay.it este probabil site-ul cel mai potrivit pentru Romania din toata reteaua internationala de site-uri eBay.

Cel mai mare site de licitatii si magazine online din lume, eBay a devenit mult mai accesibil dupa aderarea la Uniunea Europeana si deschiderea PayPal catre Romania – PayPal fiind o companie detinuta de eBay si in acelasi timp modalitatea de plata preferata de majoritatea comerciantilor de pe site.
Produsele de pe site-ul eBay Italia sint din absolut toate categoriile posibile, de la ochelari de soare la motociclete, imbracaminte, jucarii, reviste, instrumente muzicale, computere si electronice – sau chiar o noua categorie de imobiliare. Inregistrarea este, bineinteles, gratuita si se face aici.

taxe vamale zero Licitatii, Mall: eBay.itLimba: Italiana
Cost livrare: stabilit de fiecare vanzator
Accepta: credit card, PayPal
Tara: Italia
Link: www.ebay.it
Extra:
In Europa, eBay mai are site-uri si in:  Austria, Belgia, Franta, Germania, Olanda, Polonia, Spania, Suedia si Anglia.


Mall, electronice: yesasia.com


Un Amazon.com oriental

yesasiacom Mall, electronice: yesasia.com

O adevarata mina de aur, yesasia.com ofera cam tot ce ofera si amazon.com – cu singura si marea exceptie ca ei livreaza absolut toate produsele disponibile pe site si in Romania. Daca v-ati saturat de ofertele amazon.com la care nu puteati ajunge, incercati yesasia.com, pentru muzica, jocuri pentru console, jucarii, carti si in general entertainment cu iz asiatic.

Limba: Engleza
Cost livrare: gratis, la comenzi de peste 25$
Accepta: credit card
Tara: Hong Kong, PRC
Link: www.yesasia.com

Audio, instrumente muzicale: thomann.de


Instrumente muzicale si echipamente audio

22d24fce40c82d601569e44fa926f5cb Audio, instrumente muzicale: thomann.de

Posesorii celui mai mare depozit de echipamente audio si instrumente muzicale din Europa, Thomann au 13 magazine online regionale in mai multe limbi si mii de produse legate de industria muzicala: chitari, tobe, microfoane, echipamente pentru DJ, reflectoare si cam orice v-ati astepta sa gasiti intr-un Magazin Muzica de citeva ori mai mare decit originalul.

taxe vamale zero Audio, instrumente muzicale: thomann.deLimba: Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Italiana
Cost livrare: 22 €
Accepta: credit card, transfer bancar
Tara: Germania
Link: www.thomann.de