Magazine online - doilei.ro | Pagina principala

Carti, librarie, anticariat: abebooks.comZeci de milioane de carti

abebookscom Carti, librarie, anticariat: abebooks.com

Cu marfa indeajuns de multa sa asigure cate 5 carti per cap de locuitor al Romaniei, libraria online numita AbeBooks.com este perfecta pentru orice iubitor de carte in cautare de ceva marfa noua, folosita sau de anticariat.
Puteti gasi manuale, carte rara, carti noi, best-seller-uri, carti de bucate, carti pentru copii, si in general cam orice obiect din hartie, cu pagini si coperti.

Cautarea este extrem de facila, dupa categorie, nume de autor, titlu, ISBN sau cuvant cheie – iar in plus, fiind unul dintre cele mai mari magazine online de carte, gazduieste o comunitate imensa de iubitori de carte.
Pe scurt, la AbeBooks.com poti fi aproape sigur ca vei gasi cartea pe care o cauti. O cautare dupa Eminescu intoarce cam 150 de rezultate. Recomandat!

Limba: Engleza
Cost livrare: in functie de comanda
Accepta: credit card, PayPal
Tara: Canada
Link: www.abebooks.com

Extra: poti si tu sa iti vinzi propriile carti prin AbeBooks.com

Carti, muzica, film: amazon.co.ukAmazonul trece prin Anglia

24c2b7e59d763ec047e94b573dac7c88 Carti, muzica, film: amazon.co.uk

Amazon.co.ukaccba0b69f352b4c9440f05891b015c5 Carti, muzica, film: amazon.co.uk (sau .com, dar timpul de livrare este mai scurt din Anglia) ar trebui in mod normal sa fie pe locul intii in listele oricarui director de magazine online. Din pacate singurele produse care pot fi livrate in Romania sunt cartile, DVD-urile si CD-urile audio. Nu jocuri, nu electronice ieftine, nici macar software din pacate.

In schimb aveti de unde alege: citeva mii de carti frumos aranjate pe categorii, cu liste de best seller-uriaccba0b69f352b4c9440f05891b015c5 Carti, muzica, film: amazon.co.uk actualizate in fiecare ora si discounturi de pina la 70% aplicate la citeva sute de titluri. Fiind cel mai mare magazin online din lume, modalitatile de navigare si cautare sint extrem de eficiente, fiind incredibil de usor sa gasesti produse asemanatoare cu cel cautat, sa vezi citeva pagini sau chiar sa cauti in continutul cartilor.

DVD-urile si CD-urile sint prezente tot cu zecile de mii, cu trailere pentru aproape toate filmele si preview-uri audio pentru CD-uri. Recomandat!taxe vamale zero Carti, muzica, film: amazon.co.uk

Limba: Engleza
Cost livrare:
in functie de pachet, detalii aici
Accepta:
credit card
Tara:
Anglia
Link:
www.amazon.co.uk


Romania, carti: librarie.net


Carti, acum si cu rezervare.

92c03914c89d42525b0d5eb6695fe3cb Romania, carti: librarie.net

Daca te-ai saturat de colectia Biblioteca pentru Toti mostenita odata cu mobila de sufragerie, iti poti reinnoi colectia de carte direct din librarie.net – un magazin online foarte bine aprovizionat, cu mii de carti din zeci de categorii, publicate de peste 26 de edituri.
Asa ca daca ai chef sa te expui cuĀ Orbitor – aripa dreapta pe plaja in Vama Veche sau ai nevoie de 900 de pagini de Management al resurselor umane pentru facut cornete, pe librarie.net le gasesti cu siguranta. Iar pentru a fi mereu la curent, poti primi o selectie de noutati din categoria dorita, periodic, pe e-mail.

Citeva mici probleme tot exista: imposibilitatea platii cu card si dezavantajele folosirii Postei Romane ca serviciu de curierat. Cu toate astea, librarie.net este de departe magazinul online cu cea mai bogata oferta de carti din Romania. Recomandat!

Locatie: Bucuresti, Romania
taxe vamale zero romania Romania, carti: librarie.netCost livrare: in functie de locatie; gratis peste 99 lei
Comanda minima: 15 lei
Accepta: numerar la livrare, credit card numai din strainatate
Transport: Posta Romana, curier Dragon Star
Link: www.librarie.net

Mall, electronice: yesasia.com


Un Amazon.comĀ oriental

yesasiacom Mall, electronice: yesasia.com

O adevarata mina de aur, yesasia.com ofera cam tot ce ofera si amazon.com – cu singura si marea exceptie ca ei livreaza absolut toate produsele disponibile pe site si in Romania. Daca v-ati saturat de ofertele amazon.com la care nu puteati ajunge, incercati yesasia.com, pentru muzica, jocuri pentru console, jucarii, carti si in general entertainment cu iz asiatic.

Limba: Engleza
Cost livrare: gratis, la comenzi de peste 25$
Accepta: credit card
Tara: Hong Kong, PRC
Link: www.yesasia.com