Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Calculatoare si electronice: geeks.comGadgets for Geeks

magazin online geeks com Calculatoare si electronice: geeks.com

Unul dintre cele mai mari magazine de computere si electronice din lume, Geeks.com livreaza in Romania prin FedEx sau USPS.
Concurenta in Romania este deja mare, exista probabil sute de magazine online de computere – dar la Geeks.com poti gasi oferte foarte bune – de tipul deal of the day – la gadgeturi, notebook-uri sau netbook-uri, camere digitale sau componente PC. Plus ca poti profita de sale-urile gigantice din timpul anului din SUA, care apar mai tot timpul – Boxing Day, Black Friday, Cyber Monday, Presidents’ Day, Rememberance Day, Valentine’s Day, Craciun … s.a.m.d.

Foarte bine cotat si comentat, Geeks.com are si un magazin pe eBay pentru amatorii de licitatii online. Don’t be a nerd, shop at Geeks.comRecomandat!

Limba: Engleza
Cost livrare: in functie de comanda, in jur de 40 USD
Accepta: credit card, PayPal
Tara: SUA
Link: www.geeks.com

2 persoane si-au spus parerea despre acest magazin. Tu ce crezi?


  • FatadinPort a spus:

    Buna. Ma bucur f.mult ca v-am gasit! Vreau sa comand ceva de peacest site si vreau doar sa double check ca sunt oameni seriosi. Adica, imi imaginez ca garantarea pentru ei este delimitata de o linie foarte subtire dar sunt curioasa daca stiti pe cineva care a mai comandat de la ei. 🙂 Daca vreti sa imi raspundeti, puteti sa folositi adresa din contact.

  • Chivulescu Horia a spus:

    M? intereseaz? un aparat electronic care transfer? muzica de pe discuri vinil-microsion pe Compact Discuri

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.