Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Imbracaminte designer: couturecandy.comDesigner clothing

couturecandycom Imbracaminte designer: couturecandy.com

Un magazin online cu imbracaminte exclusiv pentru femei, Couture Candy vinde numai imbracaminte designer la preturi decente. Jeans, incaltaminte, camasi, tricouri sau accesorii, toate din colectiile celor peste 150 de designeri prezenti in magazin, printre care True Religion, Black Halo, Ella Moss, JW, LaROK sau ZOA.
Foarte mult accent pe sectiunile de after-shopping, unde gasiti cateva bloguri despre stil, calatorii sau celebritati, un podcast si o sectiune numita Personal Stylists unde puteti gasi raspunsuri la cateva intrebari legate de designeri sau trenduri, sau puteti avea o consultatie online gratis cu un stilist al firmei.
Exista o politica de garantare a celui mai mic pret, Couture Candy returnand diferenta de pret in 30 de zile de la cumparare.

Limba: Engleza
Cost livrare: 29 $
Accepta: credit card
Tara: SUA
Link: www.couturecandy.com

2 persoane si-au spus parerea despre acest magazin. Tu ce crezi?


  • boldurean gabriela a spus:

    cele mai superbe haine pentru toate varstele si gusturile….

  • simona petreanu a spus:

    Foarte bun site. Unde e Romania in lista de tari in care se fac livrari?

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.