Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Turism, hosteluri: hostelworld.comHoteluri si hosteluri

798dee8ac56e993a6fef78c392c1087b Turism, hosteluri: hostelworld.com

Cu toate ca nu e un magazin online in adevaratul sens al cuvantului, hostelworld.com este cel mai recomandat loc in care poti sa iti incepi o calatorie in strainatate sau Romania. Pentru cei mai reticenti la cuvantul hostel (adica: loc de cazare ieftin), in afara Romaniei si, in unele cazuri, si in Romania, un hostel se poate clasa mult peste mare parte din hotelurile de 2-3 stele din Romania. Adica, pentru un pret extrem de corect, poti avea un pat pentru o noapte sau un sejur, in conditii foarte civilizate. Iar daca nu sunteti hotarat, in oferta exista si foarte multe hoteluri.
Oferta e imensa, exista hosteluri in aproape orice oras pe care te gandesti sa il vizitezi, si cu atit mai mult in cele turistice. Poze, review-uri si sfaturi de calatorie de la turisti ‘profesionisti’, cautare pe harta, toate pentru un comision minim (aprox. 1,50 euro/rezervare, zero dupa primele 3 rezervari).
La rezervare se plateste 10% din suma, restul platindu-l chiar la destinatie.
Hostelworld.com este mai mult decat recomandat si pentru turism in Romania, existand oferte in aproape 30 de orase din toata tara, incercate si comentate de turisti straini.
Recomandat!

Limba: Engleză, Germană, Spaniolă, Italiană si multe altele
taxe vamale zero romania Turism, hosteluri: hostelworld.comComision: 1,50 €
Accepta: credit card
Link: www.hostelworld.com

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.