Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Carti, librarie, anticariat: abebooks.comZeci de milioane de carti

abebookscom Carti, librarie, anticariat: abebooks.com

Cu marfa indeajuns de multa sa asigure cate 5 carti per cap de locuitor al Romaniei, libraria online numita AbeBooks.com este perfecta pentru orice iubitor de carte in cautare de ceva marfa noua, folosita sau de anticariat.
Puteti gasi manuale, carte rara, carti noi, best-seller-uri, carti de bucate, carti pentru copii, si in general cam orice obiect din hartie, cu pagini si coperti.

Cautarea este extrem de facila, dupa categorie, nume de autor, titlu, ISBN sau cuvant cheie – iar in plus, fiind unul dintre cele mai mari magazine online de carte, gazduieste o comunitate imensa de iubitori de carte.
Pe scurt, la AbeBooks.com poti fi aproape sigur ca vei gasi cartea pe care o cauti. O cautare dupa Eminescu intoarce cam 150 de rezultate. Recomandat!

Limba: Engleza
Cost livrare: in functie de comanda
Accepta: credit card, PayPal
Tara: Canada
Link: www.abebooks.com

Extra: poti si tu sa iti vinzi propriile carti prin AbeBooks.com

O persoana si-a spus parerea despre acest magazin. Tu ce crezi?


Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.