Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Ochelari, optica: optical4less.comDoar pentru ochelaristi

f7dca29ce0ff7080ddbb217f9ed51bc7 Ochelari, optica: optical4less.com

Ochelarii nu sint chiar in topul celor mai populare produse comandate pe internet, cu toate ca ar trebui, avand in vedere preturile incredibil de ridicate din magazinele traditionale. Optical4less.com este un magazin online de optica situat in Hong Kong – adica exact in locul de unde vin marea majoritate a ramelor si lentilelor, cu o larga varietate de rame si lentile mereu pe stoc.

Atit timp cat ai reteta la indemana, vechea pereche de ochelari si o rigla pentru masurarea dimensiunilor (vechii rame de ochelari), nimic nu poate fi mai simplu.

Oferta este mai mult decat bogata, existe multiple tipuri de rame: din aliaj, plastic, titan; fara cadru, fara balamale sau din aliaj care se poate indoi si revine la forma initiala. Pentru lentile exista optiuni multiple de tip (inclusiv cele progresive care inlocuiesc traditionala lentila cu “pastila”), strat de protectie sau culoare. Aveti posibilitatea sa alegeti rame cu lentile de soare de tip clip-on sau atasabile magnetic, lentile de soare polarizate sau chiar ochelari de soare sport cu lentile de vedere atasabile.

Si, cel mai important, calitatea si acuratetea lentilelor este foarte buna si garantata de producatori prin inlocuire in cazul oricarei nemultumiri. Nu exista taxe de transport, iar ca bonus, pachetele sint marcate cu inscriptia Cadou – valoare 5 USD pentru a evita orice taxa vamala platibila la Posta Romana.
Recomandat!

taxe vamale zero Ochelari, optica: optical4less.comLimba: Engleza
Cost livrare: gratis
Accepta: credit card, PayPal
Tara: Hong Kong
Link: www.optical4less.com

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.