Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Cadouri, gadgets: hammacher.comDe toate pentru toti

hammachercom Cadouri, gadgets: hammacher.com

Bineinteles ca romanii sint interesati din ce in ce mai tare de gizmos, gadgets si lucruri ciudate… americanii o faceau si offline inca de acum vreo 160 de ani. Acum s-au mutat online si cumpara tot de la Hammacher Schlemmer.

Magazinul seamana la prima vedere cu un bazar cu produse de tip teleshop, numai ca o privire mai atenta iti arata ca marea majoritate a produselor poarta un brand cunoscut (Bose, Roomba, AT&T, etc.)  Produsele, alese si testate de HS, sunt clasificate in 9 categorii. Unde poti gasi de exemplu: o haina de calatorie cu 40 de buzunare, un robotel R2D2, aspiratorul inteligent Roomba, o perna pentru tot corpul sau un scaun ca al lui Helmut Kohl; un sezlong portabil, un hydrofoil (trebuie sa il vedeti) sau un rechin radiocomandat.

Preturile pleaca de la 15$ si pot ajunge la la 14.000 pentru un hovercraft ce atinge 90 kmph. Sau, la 50.000 pentru un robot de 2 metri identic cu Robby din filmul Forbidden Planet.

Limba: Engleza
Cost livrare: in functie de comanda
Accepta: credit card
Tara: SUA
Link: www.hammacher.com

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.