Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Cadouri, jucarii: firebox.comGadgets, gizmos and boys toys.

7b2dc40f4c1ca57c7c5c67d7687b6c6f Cadouri, jucarii: firebox.com

Suparat ca thinkgeek.com nu livreaza in Romania?…. stim, asa ca incercam sa gasim alternative ieftine pe net, iar una dintre ele ar fi firebox.com, un magazin online plin de jucarii pentru adulti (nu de-alea, ci chiar jucarii*). Adica: masini radiocomandate sau care urca pe ziduri, pistoale cu apa si nu numai, avioane si elicoptere.

Gizmo-uri de top ca Airzooka, Powerball, Geomag sau tricoul cu egalizator (la un pret decent); ceasuri cu alarma care zboara sau fug de pe noptiera  (Clocky) , jocuri, bauturi si snack-uri picante. Un magazin in care sigur vei gasi urmatorul cadou pentru prietenul tau care are mai multe jucarii decit in copilarie.
Atentie: nu toate produsele pot fi livrate in Romania, in special cele de mari dimensiuni.taxe vamale zero Cadouri, jucarii: firebox.com

Limba: Engleza
Cost livrare: in functie de comanda
Accepta: credit card
Tara: Anglia
Link: www.firebox.com

* in afara de I Rub My Duckie


Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.