Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Carti, muzica, film: amazon.co.ukAmazonul trece prin Anglia

24c2b7e59d763ec047e94b573dac7c88 Carti, muzica, film: amazon.co.uk

Amazon.co.ukaccba0b69f352b4c9440f05891b015c5 Carti, muzica, film: amazon.co.uk (sau .com, dar timpul de livrare este mai scurt din Anglia) ar trebui in mod normal sa fie pe locul intii in listele oricarui director de magazine online. Din pacate singurele produse care pot fi livrate in Romania sunt cartile, DVD-urile si CD-urile audio. Nu jocuri, nu electronice ieftine, nici macar software din pacate.

In schimb aveti de unde alege: citeva mii de carti frumos aranjate pe categorii, cu liste de best seller-uriaccba0b69f352b4c9440f05891b015c5 Carti, muzica, film: amazon.co.uk actualizate in fiecare ora si discounturi de pina la 70% aplicate la citeva sute de titluri. Fiind cel mai mare magazin online din lume, modalitatile de navigare si cautare sint extrem de eficiente, fiind incredibil de usor sa gasesti produse asemanatoare cu cel cautat, sa vezi citeva pagini sau chiar sa cauti in continutul cartilor.

DVD-urile si CD-urile sint prezente tot cu zecile de mii, cu trailere pentru aproape toate filmele si preview-uri audio pentru CD-uri. Recomandat!taxe vamale zero Carti, muzica, film: amazon.co.uk

Limba: Engleza
Cost livrare:
in functie de pachet, detalii aici
Accepta:
credit card
Tara:
Anglia
Link:
www.amazon.co.uk


O persoana si-a spus parerea despre acest magazin. Tu ce crezi?


  • florin balan a spus:

    cum se comnada ?
    va multumesc

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.