Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Romania, carti: librarie.netCarti, acum si cu rezervare.

92c03914c89d42525b0d5eb6695fe3cb Romania, carti: librarie.net

Daca te-ai saturat de colectia Biblioteca pentru Toti mostenita odata cu mobila de sufragerie, iti poti reinnoi colectia de carte direct din librarie.net – un magazin online foarte bine aprovizionat, cu mii de carti din zeci de categorii, publicate de peste 26 de edituri.
Asa ca daca ai chef sa te expui cu Orbitor – aripa dreapta pe plaja in Vama Veche sau ai nevoie de 900 de pagini de Management al resurselor umane pentru facut cornete, pe librarie.net le gasesti cu siguranta. Iar pentru a fi mereu la curent, poti primi o selectie de noutati din categoria dorita, periodic, pe e-mail.

Citeva mici probleme tot exista: imposibilitatea platii cu card si dezavantajele folosirii Postei Romane ca serviciu de curierat. Cu toate astea, librarie.net este de departe magazinul online cu cea mai bogata oferta de carti din Romania. Recomandat!

Locatie: Bucuresti, Romania
taxe vamale zero romania Romania, carti: librarie.netCost livrare: in functie de locatie; gratis peste 99 lei
Comanda minima: 15 lei
Accepta: numerar la livrare, credit card numai din strainatate
Transport: Posta Romana, curier Dragon Star
Link: www.librarie.net

3 persoane si-au spus parerea despre acest magazin. Tu ce crezi?


 • Marius a spus:

  Librarie virtuala – carti, manuale, ghiduri scolare, dictionare, carti pentru copii, atlase – de la toate editurile importante din Romania.

 • www.prolibrarie.ro a spus:

  carti de la toate editurile din Romania acum in libraria noastra

 • Geo a spus:

  Ar exista ceva mai multe probleme dupa parerea mea. Este adevarat ca librarie.net este site-ul cu cea mai mare oferta de carti, insa e un amalgam de titluri, filme, jucarii..etc, etc,foarte multe din ele fara nici un fel de descriere, altele luate prin copy-paste de pe alte site-uri, cu imagini de toate marimile sau lipsa…

  Ceea ce mi se pare insa foarte ciudat este numarul enorm de produse cu reduceri de 25-30%, preturile de dumping practicate de dumnealor… Stiu din surse sigure ca foarte multe edituri lucreaza exact cu aceste valori de discount pentru distribuitori, iar asta e valabil si pentru alte tipuri de produse (jucarii de exemplu) asa ca sunt curios din ce isi obtine librarie.net profitul…
  Si nu numai atat, dumnealor mai detin vreo 6, 7 librarii online, unele care conduc spre librarie.net, altele de sine statatoare, iar pe aceste site-uri acelasi produs se poate gasi cu mai multe preturi, diferite….ciudat.

  Se spune ca nu este bine sa intri in razboiul preturilor…dumnealor sigur nu intra, il omoara din fasa 🙂

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.