Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Animale de casa: petmania.roTotul pentru caini si pisici

678e3d13fe97244b823061fcd567bb51 Animale de casa: petmania.ro

Un magazin online perfect pentru cheltuit banii aiurea sau nu pe animalute, petmania.ro va ofera in rimul rind hrana de cea mai buna calitate pentru caini si pisici. Odata si odata, fiecare dependent de animale va intelege ca o pisica sau un caine nu poate trai numai cu mancare din clasa Whiskas sau Kitekat, asa ca puteti trece la o hrana de calitate gen Royal Canin, Pro Plan sau Science Plan la preturi mult mai decente decit in pet shop-urile sau, mai rau, cabinetele veterinare din oras.
Pe linga hrana, puteti gasi sampoane si spray-uri pentru ingrijire, zgarde si accesorii, si bineinteles zeci de jucarii din care pisica va alege doar una, cu care se va juca o singura data. Toate la preturi mici.
Exista oferte foarte bune la pungile mari de hrana, plus deal-uri gen jucarie sau 1+1 gratis pentru unele produse. Foarte interesant este si pachetul de 3 pungute Royal Canin, pentru cei care sint gata pentru trecerea la o mancare de calitate mai buna.

Update: din pacate petmania.ro au mari probleme cu programarea livrarilor din cauza folosirii unui curier propriu suprasolicitat. Este recomandat sa le propuneti mai multe variante de ore la care pot face livrarea, altfel comanda poate sosi cu o intarziere de cateva zile.

Locatie: Bucuresti, Romania
taxe vamale zero romania Animale de casa: petmania.roCost livrare: 8 lei, gratis la comenzi de peste 50 lei. In functie de distanta si comanda pentru comenzile din afara Bucurestiului.
Accepta: numerar la livrare
Transport: curier propriu (Bucuresti),  Posta Romana (in tara)
Link: www.petmania.ro

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.