Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Bijuterii: linksoflondon.comBijuterii din aur si argint

e3054a4896eba96eb4f38fa6a4ea8d9d Bijuterii: linksoflondon.com

Unul din marile magazine online de bijuterii din Anglia, si unul din putinele care livreaza in Romania, la LinksofLondon.com puteti gasi o gama destul de larga de bijuterii, la preturi la fel de variate, pentru femei, barbati si copii – chiar si pentru cei mai mici. Suzete de aur nu aveau, dar o mini-bratara din aur de 18k, aur alb sau argint poate fi mult mai potrivita pentru un tinar pasionat de lux.
In general puteti gasi inele – cu diamante, perle, jad , safir sau topaz; din aur, argint sau aur alb coliere, bratari, medalioane sau cercei – din aceleasi materiale pretioase.
Pe linga bijuterii, exista citeva obiecte perfecte pentru cadouri, care pot fi gravate cu orice mesaj si impachetate frumos pentru livrare directa la norocosul destinatar – ceasuri de masa sau de calatorie, portofele din piele sau rame foto.
Sectiunea de sale contine de obicei citeva zeci de bijuterii reduse cu pina la 30%.

taxe vamale zero Bijuterii: linksoflondon.comLimba: Engleza
Cost livrare: in functie de comanda
Accepta: credit card
Tara: Anglia
Link: www.linksoflondon.com


Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.