Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Romania, copii: crazytoys.roJucarii nebunesti

e5ae3bd5931e5134bcc8b143b58cd21e Romania, copii: crazytoys.ro

CrayzToys.ro este unul dintre cele mai mari (daca nu cel mai mare) magazin de jucarii online din Romania. In site-ul de curind redesenat puteti gasi sute de produse pentru copiii de orice virsta, de la papusi si jucarii pentru bebelusi pina la biciclete, jucarii pentru gradina sau jucarii gonflabile.
Gasiti unele dintre cele mai populare marci de jucarii: Lego, Barbie, Fisher-Price, Tomy, Disney sau Ravensburger, iar pe linga jucariile clasice exista si robotei (Robosapien, Robopet), jocuri video, filme sau muzica pentru copii (inclusiv mega-hiturile de patut din Cutiuta Muzicala). Cautarea produselor se poate face intr-un mod foarte simplu pentru cumparatorii grabiti: de exemplu jucarii pentru fetite, virsta intre 1-3 ani, pret intre 50-100 de lei.
Recomandat!

taxe vamale zero romania Romania, copii: crazytoys.roLocatie: Bucuresti, Romania
Accepta: credit card, numerar la livrare, transfer bancar
Securizat: da, prin ePayment.ro
Transport: curier propriu (Bucuresti), Cargus (in tara)

Cost livrare:
in functie de locatie si pachet
Link: www.crazytoys.ro

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.