Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Biciclete, snowboard, sport: ChainReactionCycles.comCel mai mare magazin de biciclete din Anglia

ff8615a151e05c4402d01066fcaedc9c Biciclete, snowboard, sport: ChainReactionCycles.com

Chain Reaction Cycles este un magazin online IMENS unde gasesti absolut totul despre biciclete, snowboarding si motociclism – adica: biciclete intregi (mountain, suspension, kids, city, road, BMX), snowboarduri, absolut toate partile componente ale unei biciclete, haine si incaltaminte, ochelari, manusi, masti si casti.

La snowboarduri gasiti ghete, legaturi, placi, echipament de protectie, imbracaminte de tot felul si accesorii – portofele, ochelari, ceasuri sau scule. Pe linga acestea, o selectie de Boyz Toyz – masini radiocomandate, camere si aparate foto, gadgeturi si playere MP3/MP4.taxe vamale zero Biciclete, snowboard, sport: ChainReactionCycles.com

Recomandat!

Limba: Engleza
Cost livrare: de la 30 € (un pachet de 40 kg ajunge la 100 €)
Accepta: credit card
Tara: Anglia
Link: www.chainreactioncycles.com


2 persoane si-au spus parerea despre acest magazin. Tu ce crezi?


  • Hater a spus:

    Mai bine ati promova magazinele locale si in acest fel veti avea si aici preturile de pe chainreaction!

    Exista si la noi magazine care iti pot aduce cam orice daca sunteti rabdatori!!!

    Situatia asta nu face decat sa impinga magazinele sa mareasca tarifele pentru service ca sa poata supravietuii!!! Dar fiecare face cum crede!!! Noi romanii nu avem inca nivelul asta de constiinta!!!

  • bordozngf a spus:

    Buy Marlboro Online

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.