Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Incaltaminte, Crocs: shoebuy.comAvem sandale Crocs. Sau pantofi Crocs. A, si saboti Crocs.

shoebuycom crocs Incaltaminte, Crocs: shoebuy.com

Magazinul online de incaltaminte Shoebuy.com nu vinde numai Crocs. Dar daca tot romanii sint din ce in ce mai nedumeriti si indignati de acesti controversati saboti de plastec, am zis ca cel mai bine e sa incercati pe propria piele de pe talpa senzatia Crocs.

Crocs au un magazin oficial in Europa, dar care nu livreaza inca in Romania. Dar puteti incepe sa contribuiti la vanzarile de peste 350 de milioane USD (in 2007), pentru ca in afara de vestitii saboti cu gaurele, Crocs mai manufactureaza si alte modele, din ce in ce mai decente si confortabile, din categoriile Croclings, Mary Janes, Flip Flops, Orthotic sau Clogs, vreo 140 de modele cu totul.

Si, inapoi la magazin, Shoebuy.com sustine ca ar fi cel mai mare magazin online de incaltaminte din lume, asa ca Adidas, Reebok, Timberland, Skechers, Rockport, Caterpillar, Carhartt, Hush Puppies si alte cateva sute de branduri sint aranjate frumos pe rafturi, in categorii ca: pantofi de sport, bocanci, cizme, business, casual, confort, cu toc, sandale, papuci si asa mai departe. Puteti cauta dupa sex, brand, marime, sau pret.
Magazinul este cu adevarat imens, preturile sint foarte bune, iar sectiunea de reduceri are citeva sute de perechi de incaltaminte reduse cu pina la 65%.

Limba: Engleza
Cost livrare: in functie de comanda
Accepta: credit card, PayPal, Google Checkout
Tara: SUA
Link: www.shoebuy.com

O persoana si-a spus parerea despre acest magazin. Tu ce crezi?


  • marlen a spus:

    unde se gasesc papuci crocs- yukon
    cu stima

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.