Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Imbracaminte, sport: boardsportwarehouse.comEst. 1894. Really.

0f78a27aeb500508bbc461107db2e212 Imbracaminte, sport: boardsportwarehouse.com

Back by popular demand cu un magazin online numai bun pentru skateri sau skate wannabees: boardsportwarehouse.com. Un nume lung, numai bun de bagat la favorites, pentru un magazin plin de sus pina jos de haine de boarderi. Sus avem sepci Animal sau Quiksilver, ochelari Oakley (vreo 90 de modele), pe urma un amestec de Ripcurl si Quicksilver iar in picioare niste Conversi Chuck Taylor.
Magazinul da pe afara de marfa, iar sloganurile de gen Guaranteed Warehouse Prices, cel mai bun pret din UK sau UK’s Biggest Online Dealer garnisesc listele. Un pic cam greu de navigat, dar merita vizitat, mai ales daca stii exact ce cauti. Sectiunea de discount se cheama Clearance Box si aduna peste 1000 de produse reduse cu pina la 70%.
Recomandat!

taxe vamale zero Imbracaminte, sport: boardsportwarehouse.comLimba: Engleza
Cost livrare: 15 €
Accepta: credit card
Tara: Anglia
Link: www.boardsportwarehouse.com


Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.