Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Imbracaminte, accesorii: haburi.comDesigner outlet – dress for less

4e6397594946f77acb43bcdad798d885 Imbracaminte, accesorii: haburi.com

Un magazin cu un nume ciudat, care nu iti spune mai nimic despre produsele din site, haburi.com (exista si .ro!) vinde de fapt o multitudine de haine designer – adica peste 4000 de produse, din care 150 sint produse sau oferte noi in fiecare saptamina.

Principalele produse sint obiecte de imbracaminte din toate categoriile – chiar si costume sau sosete – numai de firma dar la preturi foarte bune, gen D&G, Calvin Klein, Guess, Joop, Mexx, Ralph Lauren, Von Dutch si multe altele. Pe linga, gasit si accesorii de marca (posete Gianfranco Ferre, ochelari Roberto Cavalli, esarfe Tommy Hilfiger sau portofele din piele Pierre Cardin), lenjerie intima (DKNY, Hugo Boss) sau imbracaminte pentru copii (O’Neill, Tommy Hillfiger, etc.).
Recomandat!

taxe vamale zero Imbracaminte, accesorii: haburi.comLimba: Engleza, Franceza, Germana, Spaniola, Olandeza
Cost livrare: 20 €, gratis la comenzi de peste 400 €
Accepta: credit card
Tara: UE
Link: www.haburi.com


O persoana si-a spus parerea despre acest magazin. Tu ce crezi?


  • dragnea a spus:

    imi place saitul

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.