Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Imbracaminte, tricouri: eioclothing.comDress like a rockstar

028d04ea5cc687afce1fda3ae63bd555 Imbracaminte, tricouri: eioclothing.com

Un magazin online unic, cu un site psihedelic ce tocmai anunta lansarea noii colectii de vara, EIOClothing.com vinde haine exclusiviste sub propriul brand, fiind una din marcile apreciate de o mare masa de surferi, skateri si staruri pop/rock din Anglia. Aceeasi companie (Excess is OK) se ocupa si de design grafic si vestimentar pentru mari trupe sau artisti.
Cea mai cautata marfa sint tricourile cu imprimeuri imense si ciudate (New York dance floor meets East End back door) pe care nu prea le gasiti prin alte magazine; iar in afara de tricouri magazinul nu mai ofera decit jachete, veste si lenjerie pentru femei (in acelasi stil, pline de imprimeuri).
Un magazin cu adevarat special, puteti gasi tricouri exclusiviste pe care nu le cumpara orice fan De Puta Madre.taxe vamale zero Imbracaminte, tricouri: eioclothing.com

Limba: Engleza
Cost livrare: 2,5 € + 1 € / tricou
Accepta: credit card
Tara: Anglia
Link: www.eioclothing.com


Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.